EventsClip

Aplicația ideală pentru conferințe, petreceri, festivaluri.

EventsClip este simplu și ușor de folosit pentru eficiență maximă înaintea și în timpul evenimentelor.

Totul într-un singur loc: vinzi bilete electronice, înregistrezi participanții, inserezi și aduni date importante, scanezi bilete la intrare.

EventsClip - Managerul inteligent de evenimente

Vinzi Bilete

Aplicația permite generarea de invitații și crearea și vanzarea de bilete electronice, pe diverse categorii de preț și cu acces la mai multe zone. Acestea sunt trimise direct pe e-mail participanților, care nu vor mai fi nevoiți să le printeze.

Încasări și Facturi

Vizulizezi în timp real plățile făcute de participanți, sumele fiind virate direct în contul bancar aferent. Facturile sunt generate și trimise automat pe e-mail clienților. Puteți exporta rapoarte financiare pentru a analiza obiectivele de marketing.

Înregistrare Participanți

Poți crea formulare de înregistrare personalizate în care participanții pot introduce datele de contact, e-mail, preferințe și alte informații despre profilul lor.

Scanare Bilete

Aplicația are integrat un instrument care permite scanarea biletelor electronice direct de pe telefoanele cu sisteme de operare Android și iOS. De asemenea, participanții se pot înregistra singuri pe loc, înaintea începerii evenimentului, introducănd datele personale în terminalele de self check-in. Astfel, știi automat, în timp real, numele și numărul persoanelor care au ajuns deja la eveniment.

Generare Rapoarte

EventsClip îți oferă acces la istoricul comenzilor și la informații precise despre fluxul de participanți la eveniment: data, ora, număr persoane. Astfel, poți să generezi diverse rapoarte de vânzări și despre evoluția desfășurării evenimentului, ceea ce ajută la organizarea mult mai eficientă a următoarelor evenimente.

Creezi Ecusoane

Realizezi în câteva minute ecusoane personalizate, folosind datele oferite de participanți în formularul de înregistrare.

Caracteristici Eventsclip

Beneficii

Efecte

Detalii

Cum te putem ajuta?