Logo Events Clip

Gestioneaza intr-o singura aplicatie evenimente memorabile

Aplicatia ideala pentru conferinte, petreceri, festivaluri.

Screenshot aplicatie Events Clip

Simplu si usor de folosit pentru eficienta maxima inaintea si in timpul evenimentelor.
Totul intr-un singur loc: vinzi bilete electronice, inregistrezi participantii, inserezi si aduni date importante, scanezi bilete la intrare.

Ce poti sa faci cu Events Clip

VINZI BILETE

INCASEZI SI FACTUREZI

CREEZI FORMULAR DE INREGISTRARE

CREEZI ECUSOANE

SCANEZI BILETELE ELECTRONICE

GENEREZI RAPOARTE

BILETE

Aplicatia permite generarea de invitatii si crearea si vanzarea de bilete electronice, pe diverse categorii de pret si cu acces la mai multe zone. Acestea sunt trimise direct pe e-mail participantilor, care nu vor mai fi nevoiti sa le printeze.

INCASARI SI FACTURI

Vizulizezi in timp real platile facute de participanti, sumele fiind virate direct in contul bancar aferent. Facturile sunt generate si trimise automat pe e-mail clientilor. Puteti exporta rapoarte financiare pentru a analiza obiectivele de marketing.

INREGISTRARE PARTICIPANTI

Poti crea formulare de inregistrare personalizate in care participantii poti introduce datele de contact, e-mail, preferinte si alte informatii despre profilul lor, inclusiv sa incarce fisiere. Formularul de inregistrare este integrat in site-ul propriu.

ECUSOANE

Realizezi in cateva minute ecusoane personalizate, folosind datele oferite de participanti in formularul de inregistrare.

SCANARE BILETE

Aplicatia are integrat un instrument care permite scanarea biletelor electronice direct de pe telefoanele cu sisteme de operare Android si iOS. Astfel, stii automat, in timp real, numele si numarul persoanelor care au ajuns deja la eveniment.

GENEREZI RAPOARTE

Aplicatia permite accesul unui numar de x angajati in acelasi timp. Poti sa aloci task-uri, sa urmaresti activitatea fiecarui coleg in parte si evolutia pregatirii evenimentului.

EventsClip. Mereu la indemana pentru orice tip de eveniment.

Caracteristici Contact